Selena Gomez ve Hailey&Justin Bieber Olayları

Ekim 26, 2019


~Resimler pinterestten alıntıdır.~
Herkese selam!
Ben yine telefona döndüm ya:( Neyse. Bugün sizlerle Selena Gomez'in yeni şarkısıyla beraber gündem olması hakkında ve gelişen olaylar hakkında konuşalım. 

Selena Gomez bayadır şarkı çıkarmıyordu.  Geçen günlerde üst üste 2 şarkı çıkardı ve bu şarkılar kısa bir sürede milyonlarca dinlendi. İlk yayınladığı şarkı Lose You To Love Me şarkısı insanları çok düşündürdü. Şarkının sözlerinde uzun süreler beraber olduğu eski sevgilisi Justin Bieber'a göndermeler vardı. 

"Her şeyimi verdim ve hepsi bunu biliyor
Beni yıktın ve şimdi görülüyor
İki ay içerisinde bizi değiştirdin
Kolaymış gibi
Hak ettiğimi düşündürttün"


Hemen ardından yayınladığı Look At Her Now  şarkısıyla Justin'i unuttuğunu  ve isterse aşkı bulabileceğinden bahsediyor.

"Tabiki üzgündü
Ama şimdi ucuz atlattığı için memnun (Mm)
Göz yaşlarını içine çekmek birkaç yıl sürdü
Ama şimdi ona bak, gidişini izle"


Selena röportajında bu şarkıları 2 yıl önce yazdığını ama o zamanlar yayınlamayı düşünmediğini söyledi. Şimdi bu şarkıları yayınladığı için mutlu. Çünkü üzüntülerini şarkılara dökmek onu iyi hissettirmiş. 

Tabii bu şarkılardan sonra Hailey'in boş durması beklenmezdi. Hailey instagramda "I will Kill You" isimli bir şarkıyı paylaşıyor. Bu şarkının Selena'ya olduğu açık. Bunlardan sonra da Selena'nın fanları Hailey'e nefret söylemlerinde bulundular. Selena da canlı yayın açıp bunun doğru olmadığını, fanlarının herkese karşı nazik davranması gerektiğini ve bu davranışlarını desteklemediğini söyledi. Şuanlık her şey yolunda gibi. Justin'de bir haraketlilik yok.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?  Sizce Jelena geri döner mi, dönmeli mi? Hailey başka bir şey yapar mı? Justin sessizliğini bozup konu hakkında konuşur mu? 

Bu günlük de benden bu kadar. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, 
Hoşçakalın!

Şarkı sözleri ---> genius

You Might Also Like

7 yorum

  1. Valla şu ünlüleri hiç anlamıyorum ama bence Selena iyi yapmış. Şarkı yazarak rahatlıyorsa rahatlasın. Bunu yayınlaması da iyi olmuş. Hem bomba gibi dönüş yaptı hem de Justin'i unuttuğunu söyledi.

    YanıtlaSil
  2. bence justin evlendiği kadından boşanacak. kedikedi dedi dersin. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy boşansın zaten hiç sevemedim Hailey'i. Selena'ya geri dönmesin de ne yaparsa yapsın

      Sil
  3. Bence hepsi gösteriş ve prim.

    YanıtlaSil
  4. Selenanın justin i unutmaması olağan bir şey. Sonuçta uzun yıllar süren bir birliktelikti. Ayrıldıktan 2 ay sonra da justinin nişanlanması onu yıkmış olmalı. Bir yandan hastalığı bir yandan bunlar... Hayranları için bunu dışarı vuramaması da onun çok yıpratmıştır. Şimdi iyileştikten ve ruhen de iyileştikten sonra bu yaşadıkları insanlarla paylaşmak ona iyi gelmiştir. Bence Selena iyi yapmış ve bomba gibi de dönmüş. Jutinin sessiz kalması da çok saçma bir açıklama yapabilir. Hailey de mal. Jelena geri dönmeli bence ama dönmez. Selena için de dönmemesi daha iyi zaten

    YanıtlaSil
  5. Klasik ünlü şeyleri ya.Sevmiyorum.

    YanıtlaSil
  6. hımmm hepsini severim yaaa ama neler olcak bilemiyoruuum :)

    YanıtlaSil

Popular Posts

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *