Üniversiteli oldum

Eylül 19, 2021

 

~Resim pinterestten alıntıdır~


Herkese selam!
Uzun zamandır yoktum yine. Biliyorsunuz ki YKS sınavına hazırlanıyordum bu yüzden giremiyordum. Sınav geçince de kendime zaman ayırmak istedim biraz. Ne yaptın derseniz hiçbir şey. Sürekli ders çalışmam gerekiyomuş gibi hissediyodum, anneme artık ders çalışıyorum bahanesini söyleyemiyordum. Kısacası sınavdan sonra rahatlarım düşüncesi gerçekleşmedi.

Tam toparlandım derken sınav sonucu açıklanmış. Bir sabah öylesine uyandım tuvalete gitmek için. Telefonuma bakayım dedim ve arkadaşımdan gelen sınav açıklanmış mesajını gördüm. Çok heyecanlandım, elim ayağıma dolaştı. Çünkü sınav normalde olduğum denemelerden kat ve kat daha zordu ve sonuç ne gelcek hiçbir tahminim yoktu.
Normalde beklediğimden düşük geldi ama bu sınava göre iyi yine bence. 156bindeyim. Hedefim 94bindeki Cerrahpaşa hemşirelikti ama olmadı. Balıkesir hemşirelik kazandım. Mutsuz değilim, sonuçtan gayet memnunum. Tıptan tamamen uzaklaşmıştım ve hemşirelik de benim için uzak bir meslek değildi. Hatta ilk okulda hemşire olucam diye geziyordum ortalıkta. O yüzden mutluyum.

Geçenlerde gittik balıkesire. Okulumu gördüm ve yurt tuttuk. Yurt fiyatları da baya uçmuş Allah benim gibi okuyanlara kolaylık versin valla.
Balıkesiri de sevdim ama biraz fazla karışık. Aranızda balıkesirli abilerim ablalarım varsa yoruma yazın buluşalım bana balıkesiri gezdirin. 

Bavul hazırlamaya başladım yavaştan. Cuma günü gidiyorum. İçimde yeni bir başlangıç yapacağım için heyecan var. Ama bir yandan da korkuyorum nasıl yapıcam diye. Ama ben aklıma koyduğum her şeyi başarırım çünkü benim inanılmaz bir gücüm var ve sevgim de var. Şans dileyin bana.

Ailemden ayrı kalma konusuna gelecek olursak da o konu beni üzmüyo fazla. Çünkü lisede de yurtta kaldım alışkınım. Sadece yeğenimden nasıl ayrı kalıcam bilmiyorum.

Bugünlük de benden bu kadar. Bir sonraki yazım Balıkesirden olur herhalde. Çok heyecanlıyım.
O zaman bir sonraki yazımda görüşmek üzere. 

Sağlıklı kalın, Hoşça kalın! 

You Might Also Like

9 yorum

  1. Çok sevindim senin adına. :) Darısı bana inşallah. (Hemşirelik istemiyorum ben şuan hukuk okumayı düşünüyorum ama hayırlısı bakalım...) Dilerim her şey gönlünce olur.
    Ahahhahaha "benim inanılmaz bir gücüm var ve sevgimde var..." kısmında koptum. :)) Doğruuu!

    YanıtlaSil
  2. tebrik ediyorum canım ...

    YanıtlaSil
  3. Seninle gurur duyuyorum kızım. Başarıların daim olsun

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim, insanın istediği bölümü kazanması çok güzel bir his olmalı. :)

    YanıtlaSil
  5. Selamlar tebrik ediyorum. Bol şanslar diliyorum. Komşumun oğlu da Balıkesir'e gitti. Kısa zamanda alışırsınız inşallah. :)

    YanıtlaSil
  6. Kendini akışa bırak ve bu güzel günlerinin tadını çıkarmaya bak :)

    YanıtlaSil
  7. Tebrik ederim. Yolunuz açık olsun...

    YanıtlaSil
  8. hemşirelik... Harika.. Hayırlı olsun. yazalı 2 ay olmuş. Nasılmış Balıkesir? Alışmışsındır artık

    YanıtlaSil

Popular Posts

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *